Бисера во скафандер, за ненормалното да биде нормално!?

by fokus 19:18
19:18

Потегот на онаа Бисера, но и на докторот, покажа дека Диктаторот кој не води сметка за запирање на епидемијата, во своето новонормално, односно живеење (преживување) со вирусот, може да се сети утре сите болни да одат на работа во скафандери.

Бидејќи и така вакцини не набавува, зошто да не

- Advertisements -

Пишува
Наум СТОИЛКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК