Системот на „Паразити“ и македонските железници

by fokus

Речиси 15 илјади евра месечно одат за плати за директорите на Железници, а фирмата „тоне“.

Имаме лом од железница, синдикат што обвинува за бркање од работа, фотографии од ќумбиња на дрва за загревање на вагоните…

Пишува
Наум СТОИЛКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК