Виран-држава

by fokus

Под диктат на кукловодите и „стратешките партнери и oсведочени пријатели“ Вујко Сем и Вавилонската блудница, ја армасаа момата Македонија, а потоа и ја прекрстија.

Со т.н. „Француски предлог“ ја редефинираа и Дарвиновата теорија за еволуцијата, според која човекот постанал од мајмун, само Македонецот од Бугарин

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК