Десно кроше од  „левицата“

by fokus

Поучен од примерите низ Европа на радикалните десничари и националисти, како Златна зора во Грција или своевремено Шешељ и радикалите во Србија, лукавиот Апасиев сфати дека е потешко левичарските идеи за еднаквост и правда да им ги долови на гласачите, отколку да продава евтин национализам и квази десничарски идеи

Пишува
Стефан БОГОЕВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК