Си или не си?

by fokus 14:14
14:14

Останува прашањето: Си, или не си? Прашање, кое по ослободувањето од актуелната тоталитарна власт, ќе треба да им се постави на многу луѓе.

Немам дилеми како ќе заврши груевизмот, ама многу ме интересира што ќе одговорат тие што свесно му се подадоа, промислено го поддржуваат и намерно го бранат.

- Advertisements -

Да се застане на страната на груевизмот, меѓу другото, значи да се оправдува криминалот

Пишува
Гордана ПОПСИМОНОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”