Полицијата во заштита на партиската тврдина на ГРУЕВСКИ

by fokus 14:10
14:10

Ако сакате да се испразните од гневот ‒ фрлајте боја по Владата, Собранието, судовите, тие и така се само едни обични кулиси од непостоечки институции.

Важно е да не се пипне партиското седиште на ВМРО-ДПМНЕ!

- Advertisements -

Побргу ќе се случи некој да му се наврти и да го испошара Соборнион храм отколку таа партиска тврдина.

Пишува
Ана ПАНОВСКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”