Што се пет милијарди години за вселената?!

by fokus 10:45
10:45

Дали филмската индустрија е побрза од науката?

Или, дали науката нè подготвува за иднината преку филмската индустрија?!

Како примери за дилема, ги пронајдов следниве податоци

Пишува
Сања ЛУКАРЕВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК