Отуѓеноста не вирее во мојата населба

by fokus 10:47
10:47

Во нашиот влез владее хармонијата и блискоста.

Заедничкото пиење кафе доследно се негува, при што се бришат генерациските разлики.

Најново е што сега практикуваат да излезат во некоја од маалските кафулиња. Сѐ уште постои респект кон постариот

Пишува
Линдита КАДРИУ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК