Не „како до сега“, туку „како од сега“?

by fokus 10:40
10:40

Се случи народ пред Влада. Продолжувањето на сила „Како до сега“ не го препорачувам.

Поради Македонија, крајно време е за одговор КАКО ОД СЕГА?!

А за тоа на суфлерот Али и марионетата Таче, времето им измина!

Пишува
Наум СТОИЛКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК