Што прави Теута од 9 до 16 часот?

by fokus 14:02
14:02

Домаќинка, најпростодушна жена да имавме за претседателка, за кратко време ќе заклучеше: овде треба поголем број контејнери, или почесто чистење, а најдобро и поставување камери до депониите внатре во градот.

Така и буџетот се полни

- Advertisements -

Пишува
Линдита КАДРИУ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК