Што по победата?

by fokus 14:14
14:14

За кратко време по изборите ќе се согледаат вистинските последици од десетгодишното владеење на фамилијата, ќе се покаже колку метастазирал канцерот на груевизмот во секоја клетка на општеството.

Вистинската задолженост ќе биде многу поголема од онаа што сега се презентира, а на површина ќе испливаат огромни скриени задолжувања на државата и на јавните претпријатија.

- Advertisements -

Пишува
Александар ТОРТЕВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”