Партија се прави со слични, на избори се победува со различни

by fokus 14:12
14:12

Искрено се надевам дека приклучувањето на Зекири кон најголемата опозициска партија ќе донесе добро и за Албанците и за Македонија и дека тоа е она што најмногу ги плаши „лошите“ во земјата: дека некој во СДСМ веќе разбрал, а и албанските опозициски партии се на пат да разберат: партија можеш да формираш и само со собирање слични, но на избори победува тој што ќе собере повеќе различни!

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”