Што ќе беше, да не беше

by fokus

По падот на Милошевиќ, Србија се обидуваше да се устрои на европскиот пат. Задачата на Ѓинѓиќ беше повеќе од подвиг.

И Македонија минуваше низ период на болно зацелување од воениот конфликт во 2001 година и уставните измени според Рамковниот договор

Пишува
Сања ЛУКАРЕВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК