Корупцијата цвета, а економијата тоне

by fokus

„Електра Солушн“, која поднесува барање за издавање лиценца за надзор по отворање на повикот за прибирање понуди и добива во ек на огласот, и „Евро Консалтинг“ на бараниот со меѓународна потерница Димитријевиќ, ќе поделат 70 проценти од парите за надзорот на изградбата на Коридорите 8 и 10

Пишува
Александар НИКОЛОСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК