Што го поврзува Жерновски со Црвенковски и Мијалков?

by fokus 13:05
13:05

Изборот на Андреј Жерновски за градоначалник на Центар не беше дочекан како обична победа на локални избори, туку како добиена битка против режимот на ВМРО-ДПМНЕ.

Арно ама, големите очекувања од сѐ уште актуелниот општински татко бргу паднаа во вода, бидејќи стана јасно дека нему поважно му е да реализира проекти, отколку да произведува политики.

Човекот во кого многумина, дома и надвор, гледаа потенцијален политички лидер, веќе отворено појави амбиции за уште еден градоначалнички мандат, но упатените велат дека во СДСМ и во другите партии постојат резерви поради одредени негови одлуки

Пишува
Влатко СТОЈАНОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”