Груевци бараат УВИД во оптимизмот на Заев!?

by fokus 13:00
13:00

Може ли новата влада да искамчи достоинствен, а прогресивен компромис за државата?! Јавноста мора да има увид во сите овие договори. Еве, давам поддршка на ДПМНЕ-Обвинета што бара „УВИД во тоа што Заев договорил во Софија“.

Ама, ме јаде јанѕа, дали Трајко Вељановски, во улога на гласноговорник на апелов, има УВИД што шлапатарат во бомбите за преговорите со Атина? Или, има ли УВИД во шемите според кои станаа најбогата партија во Европа?

- Advertisements -

Но, сѐ што не даваа на УВИД, а „куртонско-курирските“ мегафони го покриваа со „скандали“ на опозицијата, сега ни го дава на УВИД новата власт.

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”