По 11 години молк признаа дека биле заробени!

by fokus 13:09
13:09

Премиерот Заев најави дека ќе следуваат темелни реформи во судството. Судиите кои, пак, цели 11 години молчеа и негираа дека работат под притисок, наеднаш се разбудија, признаа дека биле заробени.

По краткотрајниот шок, може да се заклучи дека конечно се видливи резултатите на кампањата „Осмели се“, чиј творец беше претходната власт.

- Advertisements -

Се чини дека се осмелија малку предоцна.

Пишува
Валентина ВУРМО

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”