Шарена револуција

by fokus 20:26
20:26

Не можат ниту вујко Сем и НАТО толку да помогнат, колку што Македонците можат сами да си одмогнат. Не бива со сегашните, уште подибидус со претходните.

Од трн на глог. Секташка партократска матрица, прекрасно дијагностицирана уште пред години од сега покојниот Никола Младенов: „Ние сакаме општество на слободни луѓе, тие сакаат збирштина од безрбетници. И тука нема компромис“!

- Advertisements -

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК