Секој може да прави што сака, но не до кога сака

by fokus 20:24
20:24

Дали по 27 април, политички сме „иста земја“? Одговорот секако е не, но во исто време мора да се каже дека не сме многу поразлични од она што бевме пред четири години.

Матрицата на политичкото однесување, можеби со мали дотерувања и шминкања, е иста. Суштински, освен персонални, разлики како и да нема.

- Advertisements -

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК