Ако ја снема „Северна“, тогаш ќе ја нема ни Македонија

by fokus 20:21
20:21

Оној хипик, професорот, не е вистински националист, туку амбициозен фанатик, егзибиционист кој оценил дека националистичката реторика и вулгарноста можат експресно да го истуркаат во првиот ред на толпата, па ако му се посреќи, доколку ВМРО-ДПМНЕ успее да ја приграби власта, ќе дочека да му се потфрли некое ковче за глодање

Пишува
Ана ПАНОВСКА

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК