Се претвори ли ветуваниот Живот на Заев во сталинистичка статистика?

by fokus 17:09
17:09

Џабе му е на Зоран Заев тоа што сега се обидува да глуми патриот.

Патриотизам значи да се грижиш за државата и за граѓаните, да обезбедиш благосостојба, здравствена и економска, безбедност и сигурност на граѓаните дека некој стои зад нив и не ги гледа како статистичко бројче

- Advertisements -

Пишува
Наум СТОИЛКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК