Бугарскиот Меморандум содржи многу фалсификати

by fokus 17:11
17:11

Не слушајте што кажува Денко Малески, тој не е експерт.

Слушајте ги само членовите на нашиот дел од заедничката комисија, кои се избрани врз основа на Договорот со Бугарија.

- Advertisements -

Тие се експерти, овластени по закон, не смеете да ги омаловажите

Пишува
Стојан АНДОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК