Може никогаш да не ги почнеме преговорите со ЕУ!

by fokus 17:07
17:07

Околу Тито имало толку многу „предавници“ од македонско потекло што изгледа ќе треба на Захариева да ѝ го ставиме на располагање Томе Аџиев и заедно да си стокмат комисија за лустрација.

Околу Тито се веќе одамна согласни, а сега се согласни и околу лустрацијата на Заев, Димитров…

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК