Се пере ли валканиот кеш преку банкарски кредити?!

by fokus 19:15
19:15

Веќе две години, имотот на неколку судии е под лупа. Антикорупциска ги почна проверките, а како засилување се вклучија и истражните органи.

Но, првичните впечатоци се дека имотот им е чист. Остануваат да се проверат уште некои детали за да се провери случајно „ѓаволот“ да не е сокриен во нив.

- Advertisements -

„Фокус“, пак, открива каде најчесто се крие ѓаволот, кога станува збор за имотот на функционерите

Пишува
Валентина ВУРМО

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК