Санитарен кордон за Фамилијата или мост за ранетите?

by fokus 13:50
13:50

Кога некој вели дека со ВМРО-ДПМНЕ по изборите не смее да коалицира ниту еден вистински опозиционер, пред се мисли на тоа оти по 11 декември мора да почне демонтажа на режимот, разградување на партиската држава, реформи според извештајот на Прибе, но најважно од се – кривично-правна одговорност за Груевски и дружината.

Тоа исклучува секаква амнестија, аболиција или помирување, како што бараат некои десничарски опозиционери, особено не помирување со Фамилијата

- Advertisements -

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”