Само Груевски може да му „пушта јазик“ на Ахмети

by fokus 14:43
14:43

Леееле, до кое дереџе ќе се доведе ВМРО-Обвинета. Од што ќе нема каде да бекне пастирот, ќе мора кај сороспиите да бара „да ја слушнат и втората страна“.

Офтика ме фаќа кога ќе помислам дека „Фокус“ ќе мора да ги отвори страниците за „легитимните политички претставници“ на злосторничкото здружение да плачат за нарушените човекови права, за демократија и за медиумски слободи!

- Advertisements -

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”