„Сами си го кладоа“!

by Фокус 12:54
12:54

Станува сѐ поочигледно дека СЈО во нивната историска мисија, покрај криминалците што треба да ги гонат, најголемиот противник ќе го имаат во претседателот на Основен суд Скопје 1 и неколку негови полтрони, кои јавно се ставаат на страната на криминалот.

Навистина не ми е јасно, што им е мотивот на овие судии да станат соучесници на огромен криминал!

- Advertisements -

Дали некој со нешто ги уценува или нешто им ветува или со нешто им се заканува?

Пишува
Александар ТОРТЕВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”