Аморфниот Иванов не е дораснат за државнички потег

by Фокус 12:49
12:49

Парламентарното мнозинство затрчано работи во преостанативе десет дена до распуштањето на Парламентот, да стокми брзопотезна законска регулатива што ќе ги заштити од невремето што доаѓа.

Затоа нека го иткаат, нека му ги бацуваат нозете и нека одат на длабоко поклонение кај Ѓоргета Иванов.

- Advertisements -

Ама се прашувам  кај кого и каде ќе појде на поклонение тој, Ѓорге, кога ќе му дојде и нему саатот???

А, се сетив! Кај Павле во Паљурци!

Пишува
Ана ПАНОВСКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”