Резолуцијата за Бугарија ќе ја ослабне нашата позиција на меѓународен план

by fokus 18:17
18:17

Нека не ми се лути никој од македонските сегашни политичари, ама, според моето искуство, не само Заев, кој се колеба, туку и сите други, не смеат да направат будалштина на штета на нашата држава и граѓаните на нашата земја.

За мене е голем знак поддршката што на Македонците сега им ја даваат албанските граѓани во Македонија. Тие во убедливо мнозинство одбиваат секакви отстапки на Бугарија

- Advertisements -

Пишува
Стојан АНДОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК