Празнична приказна

by fokus 18:21
18:21

Празничните посети се и барометар за расположението на народот, што во превод значи разочараност од состојбите.

Прикажуваат и за слабото образование, некадарниот кадар, нејасните учебници, посебно универзитетските копи-пејст, од кои, и да сакаш, не можеш на учиш, уште помалку да научиш.

Да ги слушнете за градоначалничката што зборуваат, благо речено: ниеден задоволен, а и како би имало задоволни!?

Пишува
Линдита КАДРИУ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК