Режисерите, актерите и „финтите“ на големиот грабеж

by fokus 14:42
14:42

Просто е неверојатно како дозволивме еден алчен човек да им го уништува животот и секојдневието на илјадници луѓе.

Добро е што поголемиот дел од тоа зло е веќе минато, но жално е што тоа зло сè уште бара начини да се претставува како светла иднина, без да му е јасно дека Македонија со него, во која било варијанта, не само што нема светла, туку нема никаква иднина. Сè му е залудно!

- Advertisements -

Враќање нема, Македонија го преживеа Никола Груевски и е горда на тоа.

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”