Падот на авторитетот на МПЦ тргна со изборот на Стефан на чело на Синодот

by fokus 14:46
14:46

Со неколкуте потези што ги изведе Заев во последно време, сфатив дека токму тој се изнашол и ја пронашол ТЕХНИКАТА!

Онаа умешност и тактика што недостасуваше кај сите политичари што се обидуваа да му се спротивстават на ВМРО-ДПМНЕ, коешто не можеше да се фати ни за врат, ни за опашка.

- Advertisements -

Заев е на пат целосно да успее во тоа. Си нишка со главата, со една убедителна благост на лицето, без грубо изречен збор, со широко отворени очи, мирно и спокојно, просто да не ти се верува дека со таков имиџ ќе го свитка ВМРО-ДПМНЕ. Ама бидна.

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”