Режим

by fokus 19:20
19:20

И Миле ми текна беше власт и правеше што сака.

Се закануваше, гасеше лифтови, се закануваше на свои субординиран дека ќе ги избрка од работа, ако не гласаат сите за ВМРО.

- Advertisements -

Ене го кутар секој ден е по судници. Ама пуста власт, слатка ко мед!

Пишува
Јанаки МИТРОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК