Дозирана и контролирана правда

by fokus 19:22
19:22

На секоја власт ѝ одговара постоењето поданички судско-обвинителски кадар, исто како што и на опозицијата ѝ одговара таква поданичка и употреблива улога, во надеж дека кога тие ќе дојдат на власт, ќе ја користат „независната“ власт за своите политички потреби

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ    

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК