Реалити шоу „Велика Братучедија“

by Фокус 10:43
10:43

Замислете, Мухамед Али да бара публиката да се отстранува од неговите мечеви. Едикојси Антонијо да објаснува дека тоа е за доброто на публиката.

Потоа народот „курирски“ да се информира како го нокаутирал противникот.

- Advertisements -

Центарот за комуникации по секоја рунда да фура по едно соопштение за ниските удари на противникот.

И така, никој никогаш не видел ниту едно директното соочување, ама го обожава боксерот.

Нормално, ова е незамисливо за вистинскиот Мухамед Али, ама секојдневие за политичкиот лажњак од нашето тло.

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”