Разградување на државата

by fokus

Каков „даб“, каков „крали марко“, какво „скопско“! Власта и сѐ е можно!

Власта е волшебното стапче со кое можеш за само неколку години да „заработиш“ милиони евра и под закрилата на партијата и „институциите на системот“ да останеш неказнет

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК