Навреда за здравиот разум

by fokus

Партијата која 2 децении е на власт се обидува да се испере на секој можен начин, па крајно лицемерно и дволично бара институциите да ги истражеле сите нејзини функционери.

Дали тие се огрешиле пред законот, всушност треба да проверуваат институции каде низ годините се инсталирани нивни луѓе?!

Што се однесува до роднините на лидерот, пак, кои биле многу успешни надвор, ама ете решиле да се вратат овде, зошто да не се занимаваат со бизнис и да вртат милиони?

Зар требало да ги направи министри?!

Пишува
Влатко СТОЈАНОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК