Пролетта и промената

by Фокус 18:40
18:40

Велат дека, ако не, април тогаш мај, ќе ги донесе и политичките промени, освен природните, е и фактот дека овојпат отпорот и решението од криза се води во неетнички граѓански контекст.

Таму каде што мултиетничката, мултимедиумската и мултипартиската дружина во функција на фамилијата, ДУИ и ДПМНЕ се губат и не се снаоѓаат баш добро.

- Advertisements -

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”