„Прочистување“ или политичка мимикрија

by fokus 17:27
17:27

Ќе мора, како крајна нужда, да се почне со апсење на „истакнати“ и „почитувани“ судии и обвинители, кои се главата на октоподот, па биле тие обвинители најблиску до Државниот јавен обвинител или судии на Врховниот суд.

Рибата смрди од главата и мора да почне да се чисти оттаму

- Advertisements -

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК