Дворски луди

by fokus 17:31
17:31

Политичарите никако да сфатат дека е подобро да добиваат шлаканица од умен, отколку бакнеж од будала. Метафорично, наместо по десетина „умни“, покорисно, порационално и поисплатливо е да ги советува по една „дворска луда“

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК