Пркосот што го плаши фирерот е изникнат

by fokus 20:17
20:17

Пркосот против овој режим од неделата веќе нема сопирачка. Причини зошто овој народ повторно ќе се слева по улиците има многу.

И веројатно ќе добијат некаков ритам. Сѐ до падот на режимот, до слободата на Македонија

- Advertisements -

Пишува
Наум СТОИЛКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК