Добриот голман ја брани својата мрежа и од голови и од автоголови

by fokus 20:15
20:15

Конечно, третиот бенефит за еден лидер од толерирањето на пркос кај потчинетите можеби би требало да биде прв оти е очигледен, ама го ставив последен оти има најсилна поента, па добар е за заклучок.

Имено, што ако тој кој пркоси е во право?

- Advertisements -

Што ако неговата критика, причината за неговото несогласување е издржана?

Што ако она што лидерот го наредил, а овој не сака да го изврши е навистина штетно и глупаво, и тоа не само за доброто на државата, туку и за рејтингот на партијата?

Пишува
Нено БОГДАН

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК