Претседателска дебата над дебатите: Трамп и Бајден предвреме сакаат да го решат исходот од изборите!

by fokus

Прашањето е дали во долгата демократска историја на САД имало толку карактерно и концепциски спротивни кандидати.

Дебатата потврди дека американското општество е тотално поларизирано и дека изборите во ноември ќе бидат своевиден референдум, не само за иднината на САД, туку и за судбината на остатокот од светот.

Пишува
Дејан АЗЕСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК