Претседателот на ФФМ Илчо Ѓорѓиоски избран со фалсификат делегати од Битола!?

by fokus 20:18
20:18

Десетина претседатели на клубови од Општинскиот фудбалски сојуз на Битола велат дека не учествувале на Собранието што наводно се одржало на трети јануари годинава, обвинувајќи дека е направен фалсификат на записникот и на сите одлуки што се доставени до Фудбалската федерација на Македонија.

Поради нелегитимноста на битолските делегати се доведува во прашање и реизборот на Илчо Ѓорѓиоски за прв човек на ФФМ

- Advertisements -

Пишува
Зоран МИЛОШЕСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”