Преродбеничкото семе на злото

by Фокус 12:19
12:19

Дополнителниот-заменик министер излета со епохалната мисла „за помалку од 5 работни дена може министерот да го расчисти случајот со фалсификуваните лични карти“.

Ете зошто Македонија се смести меѓу ретките европски држави со политички мотивирани процеси.

- Advertisements -

Чавков, поддржан од Јанкуловска и Мијалков, за 5 дена средувал „непријатели„ …пардон пријави!

Кога беа МВРО-ВМРО!?

Сосе „понадарените“ на началникот  или без нив, чисто информативно да ни разјасни допoлнителниот!?

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”