Пред влада граѓани, после влада граѓани

by Фокус 18:30
18:30

Има една тема која отсега може и треба да биде предмет на преговори, и внатре и надвор од земјата, а која освен што ќе го подобри политичкото претставување на граѓаните при наредна влада и избори, ќе оневозможи да ни се случи ваква кражба на суверенитетот за во иднина.

Преформулирање на изборните единици, усогласување на избирачкиот список и отворени партиски листи на кандидатите.

- Advertisements -

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”