Правна несигурност

by fokus 15:25
15:25

Со подобни судии, правни и политички маневри сѐ постанува релативно – правото, правдината, корупцијата и криминалот.

Апсолутно е само дека во оваа држава криминалот ќе остане вечен

- Advertisements -

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК