Скелети во орман

by fokus 15:30
15:30

Опсесијата „ЕУ по секоја цена“ на политикантите од статус квото претставува матење вода за одржување на власт. Инсталирани од патроните според принципот „Кучкини синови, ама ни вршат работа“, единствената функција на овие прислужници е да ги пополнуваат квадратите во крстозборот од проектот „Нулирање на македонизмот“!

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК