Правило „лебарка“

by fokus

За „борбата“ со лебарките постојат записи дури и од древниот Египет.

Сегашноста е потврда дека таа борба, не само што не успеала, туку како и човекот да се адаптирал на нивното присуство.

Дури, според едно истражување, новите генерации-лебарки сеė со подобро здравје од своите родители

Пишува
Сања ЛУКАРЕВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК