Слобода за сите лопови

by fokus

Претседателот на државата, Стево Пендаровски, наместо да биде на ниво на задачата и да одбие да се потпише, понизен и подлизурко каков што е, се потпиша експресно, бидејќи никаде во законот немало амнестија.

Нормално, врат и шија не е исто. Ако Хорхе беше „фикус“, Стево со оваа понизност си го заслужи прекарот „врба“

Пишува
Јанаки МИТРОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК